1997 yılında yola çıktığımızda hedefimiz sadece endüstriyel otomasyon uygulamaları yapan bir firma olmak değil, aynı zamanda müşterilerimizin iş süreçlerini anlayarak onlara değer yaratan çözümler sunabilmekti.

Bu yaklaşımla aradan geçen süre içerisinde 100'ün üzerinde işletmede 500'ün üzerinde başarılı projeye ortak olduk. Müşterilerimizin yüzlerce milyon dolar değerindeki proseslerini kontrol etmek için bizlere emanet ederken gösterdikleri güven duygusunu en önemli sermayemiz olarak kabul ettik.


HİZMETLERİMİZ

01

DANIŞMANLIK

Proses otomasyonu alanındaki deneyim ve yetkinliklerimizi son kullanıcı firmalara danışmanlık hizmeti olarak sunuyoruz.


04

ENDÜSTRİYEL VERİ YÖNETİMİ

Endüstri 4.0, IIoT ve Cloud, işletmelere kültürel bir devrimin parçası olma fırsatı sunuyor.


03

UYGULAMA - SİSTEM ENTEGRASYONU

DCS, PLC, SCADA, HMI, MCC, ERP, ..
Kusursuz bir entegrasyon için tüm dilleri konuşabilmelisiniz.




Sektörel Çözümlerimiz

Enerji ve Çevre

Enerji, üretilirken de tüketilirken de verimlilik denkleminin en önemli unsuru. Uçtan uca entegre otomasyon çözümlerimiz sayesinde enerji santrallerinde verimli üretim, fabrikalarda da verimli tüketim sağlayan çözümler sunuyoruz.

detaylar

Kimya ve Gaz

DCS (PCS7) ve Safety (SIS, SIL) sistemlerinin en önemli kullanım alanı olan Kimya ve Gaz sektörü için geliştirdiğimiz özel çözümlerimiz ile işletmelerin güvenli ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlıyoruz.
Gelişmiş batch yönetim teknikleri ile müşterilerimizin her seferinde birinci sınıf üretim yapmalarına yardımcı oluyoruz.

detaylar

Maden ve Gübre

Doğal kaynaklarımızın teknolojik işlemler sonrası daha değerli ürünler haline gelmesine katkı sağlıyoruz. Ülkemizde gübre fabrikalarının büyük kısmı bir İntegrol sistemi ile üretim yapıyor.

detaylar

Gıda & İçecek

İnsan sağlığı ile direkt ilişkisi nedeni yüksek standartlarda otomasyon, kayıt ve raporlama sistemlerine ihtiyaç duyan gıda ve içecek üretim tesislerinin tüm gereksinimlerini tek elden karşılayabiliyoruz.

detaylar

Su ve Atık su

Akıllı şehirleşme, aynı zamanda kısıtlı temiz su kaynaklarının verimli kullanılması demek. Bu doğrultuda arıtma tesisleri için yüksek nitelikli mühendislik, ölçüm ve kontrol çözümleri sunuyoruz.

detaylar

Haber ve Duyurular

13 Mart 2022

17 – 19 Mart 2022 paintistanbul & Turkcoat Fuarındaydık

Dünyanın dört bir yanından lider firmaları bir araya getirerek önemli iş bağlantılarının kurulmasına öncülük eden “Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcılar Hammaddeleri, Laboratuvar ve […]
16 Kasım 2021

25-27 Kasım 2021’de Putech EURASIA Fuarındaydık.

“7.Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı” Putech Eurasia 25 – 27 Kasım 2021 tarihlerinde üç gün boyunca İstanbul Fuar Merkezi 5. ve 6. Salonlarda, dünyanın dört bir yanından sektör […]

Partner ve Tedarikçilerimiz

Bize ulaşın

parallax background
“Bir senfoniyi tek başınıza çalamazsınız, bunu ancak uyumlu bir orkestra ile başarabilirsiniz”

Navjot Singh Sidhu